Quiz: Which family do foods these belong to?

 

1.Mango A.Mango Family B.Plum Family C.Fruit Family D.Cashew Family

2.Pear A.Fruit Family B.Apple Family C.Plum Family D.Tomato Family

3.Hazelnut A.Nut Family B.Legume Family C.Birch Family D.Oak Family

4.Broccoli A.Mustard Family B.Vegetables Family C.Bush Family D.Grass Family

5.Strawberry A.Rose Family B.Fruit Family C.Berry Family D.Daffodil Family

6.Pecan A.Nut Family B.Walnut Family C.Legume Family D.Cashew Family

7.Heath A.Nut Family B.Candy Bar Family C.Blueberry Family D.Apple Family

8.Oregano A.Pepper Family B.Garnish Family C.Spice Family D.Mint Family

9.Almond A.Cashew Family B.Nut Family C.Walnut Family D.Plum Family

10.Kumquat A.Grape Family B.Citrus Family C.Buckwheat Family D.Lily Family

Sources-http://www.aaia.ca/en/food_groups.htm

Answer key- 1-D 2-B 3-C 4-A 5-A 6-B 7-C 8-D 9-D 10-B

Write how many you got right in the comments!

Sarah XanderComment