Trivia-Sweets

1.Who invented cotton candy?

A.Willy Wonka

B.James Morrison

C.Dr.Seuss

D.Albert Einstein

1 ½. What was his job?

A.Firefighter

B.Police Officer

C.Dentist D.Doctor

2.Three Musketeers used to be what three flavors in each bar?

A.Lemon, Lime, And Orange

B.It was only Chocolate

C.It was only Vanilla D.Strawberry, Chocolate, and Vanilla

3.What were soldiers were given during WWII as a part of their rations?

A.Tootsie Rolls

B.M&M’s

C.Peppermints

D.Skittles 4.Why is most bubble gum is pink?

A.Why not

B.It was the only color available.

C.It was the creator’s favorite color

D.it’s a good color

5.Who were Reese’s cups were named after?

A.Harry Burnett Reese

B.Willy Wonka

C.No one

D.Anonymous

6.What was Milky way was made to mimic?

A.Milk

B.A milkshake

C.Malted Milkshake

D.The Milky Way galaxy

7.What word in German does Pez come from?

A.Pez

B.Candy

C.Peppermint

D.Rectangle

8.Dunkin-Donuts teamed up with who to make candy-flavored coffee?

A.Butterfinger

B.Krispy Kreme

C.M&M

D.Hershey

9.What was the energy bar version of their candy called?

A.Butterfinger energy

B.Butterfinger

C.Butterfinger buzz

D.That didn’t exist

10.What is the more popular candy that astronauts request?

A.Skittles

B.M&M’s

C.Hershey

D.Haribo

Answer Key 1-B 2-C 3-D 4-A 5-B 6-A 7-C 8-D 9-C 10-B

Sources: http://fillyourplate.org/blog/fun-facts-about-candy/ http://mentalfloss.com/article/507656/50-sweet-facts-about-your-favorite-halloween-candies

Sarah Xander