Identity Crisis Trivia

1.What are Nathan’s cats named?

A.Chocolate and Vanilla

B.Obi and Vanilla

C.Cat and Dog

D.Catty and Kitty

2.Which of these did Poket Incorporated NOT make?

A.Doortal

B.Carbrella

C.Catoilet

D.Utilitool

3.Which language does Cole sometimes speak?

A.Portuguese

B.He only speaks English

C.Chinese

D.Gibberish

4.Who did Crinitus "transfroom" into?

A.Dog

B.Crinitus

C.K9

D.A Man

5.Who arrived at the end of chapter 10?

A.Benji

B.One

C.Nathan

D.Mr. Faulty Circuit

6.What is the name of the deer that helped Poket Inc.?

A.Deer

B.Hershey

C.What deer?

D.Moose

7.What is the name of the ship that Poket Inc. used?

A.Star Cruiser

B.Space Ship

C.Millenium Falcon

D.Space invader

8.What did Poket Inc. battle in chapter 15?

A.Spiders

B.The Blues

C.Illuminuggets

D.Radiators

9.What is the crystal that powers Poket Inc.?

A.Crystal

B.Energetic Crystal

C.Electricity

D.Ruby

10.Is there a new story that corresponds with Identity Crisis?

A.Yes

B.No

C.Maybe

D.I don’t care

Answer Key: 1-B 2-B 3-A 4-C 5-A 6-B 7-D 8-C 9-B 10-A Sources:https://www.galileoglobal.org/stories/ic

Sarah Xander1 Comment