State Birds Trivia

1.What is California's state bird?

A.Black Capped Chickadee

B.California Quail

C.Western Meadowlark D.Cardinal

 

2.What is Florida's state bird?

A.Scissor-Tailed Flycatcher

B.American Robin

C.Mockingbird

D.Ring Necked Pheasant

 

3.What is Illinois' state bird?

A.Baltimore Oriole

B.Western Meadowlark

C.Cardinal D.Northern Cardinal

4.What is Alaska's state bird?

A.Willow Ptarmigan

B.Meadowlark

C.Purple Finch

D.Carolina Wren

5.What is Hawaii's state bird?

A.Eastern Goldfinch

B.Mountain Bluebird

C.Nene/Hawaiian Goose

D.Brown Pelican

 

6.What is Delaware's state bird?

A.Blue Hen Chicken

B.Cactus Wren

C.Yellowhammer

D.Willow Ptarmigan

7.What is Utah's state bird?

A.Lark Bunting

B.California Gull

C.Mockingbird

D.California Quail

8.What is Louisiana's state bird?

A.American Goldfinch/

B.Hermit thrush

C.Cardinal

D.Brown Pelican

9.What is Rhode Island's state bird?

A.Northern Goshawk

B.Sandhill Crane

C.Rhode Island Red

D.Tyrant Flycatcher

10.What is Kansas's state bird?

A.Painted Bunting

B.Kiwi

C.Blue Grosbeaks

D.Western Meadowlark

Answer Key 1-B 2-C 3-D 4-A 5-C 6-A 7-B 8-D 9-C 10-D

Sources:http://www.theus50.com/fastfacts/birds-state.php

Sarah Xander